Haemme palvelukseemme isännöitsijää

 In Ajankohtaista

Haemme palvelukseemme

 

ISÄNNÖITSIJÄÄ


Työskentelet sinulle nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden vastuullisena isännöitsijänä. Hoidat pääasiassa hallinnollista isännöintiä, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä teknisen isännöitsijän kanssa. Työnkuvaasi kuuluu mm. hallitustyöskentely, kokousten pitäminen ja tehtyjen päätösten toimeenpaneminen, taloyhtiöiden talouden seuranta ja raportointi sekä kiinteistöjen suunnitelmallisen kunnossapidon ja korjausten organisointi.

 

Toivomme, että Sinulla on aikaisempaa kokemusta isännöintityöstä sekä vähintään IAT-tutkinto (AIT- ja/tai ITS-tutkinnot katsotaan eduksi) sekä mahdollisesti kaupallinen tai tekninen koulutus. Työskentelet mielelläsi niin tiimin jäsenenä kuin itsenäisenä asiantuntijana. Olet ahkera ja vastuullinen sekä työstäsi innostunut ja motivoitunut henkilö. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, ajankäytön hallintaa, paineensieto- ja organisointikykyä, positiivista asiakaspalveluasennetta, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. It-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia. Alan ohjelmistojen muu osaaminen on Sinulle eduksi.

 

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen työyhteisön, viihtyisät uudet toimitilat sekä alan parhaat työsuhde-edut. Pidämme huolen henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen.

 

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen voi toimittaa 17.12.2017 mennessä osoitteessa

www.temp-team.fi – Avoimet työpaikat – Isännöitsijä (ID 5591) tai sähköpostitse

jukka.rajalin@temp-team.fi otsikolla ”Isännöitsijä”

 

Tarvittaessa lisätietoja voit kysyä osoitteesta jukka.rajalin@temp-team.fi

Start typing and press Enter to search