Pyydä tarjous

Lähetä tarjouspyyntö taloyhtiön isännöintipalveluista.

Lähetä avaintilaus

Tilaa tästä kätevästi uusi avain.

Tilaa isännöitsijäntodistus

Omistajalla tai hänen valtuuttamallaan on oikeus isännöitsijäntodistus tilaukseen.

Tilaa talonkirjaote

Kun olet tehnyt muuttoilmoituksen huoneistoon tulosta, voit saada talonkirjaoteen.

Tilaa lainaosuuslaskelma

Taloyhtiöiden lainaosuuslaskelmat päivitetään 2 kertaa vuodessa.

Huoltoyhtiöt

Vahingon tai teknisen häiriön sattuessa ilmoita viasta suoraan huoltoyhtiöösi.

ISA-tunnus isännöintitoimen laadun tae

Olemme ISA- auktorisoitu isännöintipalvelu, jonka toimintaa ohjaa ja valvoo isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry.

Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry:n auktorisoimat isännöitsijät ja isännöintiyhteisöt ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa (HIT) ja auktorisointiedellytyksiä

ISA ry valvoo ammattitaidon ylläpitoa ja kehittämistä sekä ylläpitää julkista auktorisoitujen isännöitsijäyhteisöjen rekisteriä.

Auktorisointiin kuuluu kolmen vuoden välein tehtävä auditointi, jonka suorittaa ulkopuolinen auditoija Det Norske Veritas. Auditoinnilla on kaksi toisiinsa liittyvää päätavoitetta. Ensiksi auditointi palvelee valvontatehtävää, jolla varmistetaan, että auktorisoitu yhteisö täyttää auktorisoinnin vaatimukset kaikkien edellytysten osalta.

Toiseksi järjestelmällä on isännöinnin ja isännöintiyhteisön kehittymistä edistävä tavoite sekä isännöintipalvelujen, isännöintiyhteisöjen että koko isännöintialan tasolla.

Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy:ssä on auditoinnit suoritettu 20.11.2001, 8.12.2003, 19.12.2006, 18.11.2009, 24.5.2012 ja 12.5.2015. Auditointitodistuksessa lukee ”Auditoinnissa yhteisön toiminnan on todettu täyttävän isännöintiyhteisön auktorisointiedellytykset”.

Isännöitsijöiden auktorisointiyhdistys
» www.isayhdistys.fi

jyvaskylan-kiinteistopaletti-isa-logo


ISA-auktorisoitu isännöintiyritys

Start typing and press Enter to search