Haemme kiinteistösihteeriä

 In Yleinen

Etsimme palveluhenkistä ja motivoitunutta Kiinteistösihteeriä. Tehtävä on sopimuksen mukaan määräaikainen / toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävän kuvaus

Kiinteistösihteerinä vastaat monipuolisista tehtävistä, jotka tukevat kiinteistöjen hallintaa ja ylläpitoa. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua puhelimen ja sähköpostin välityksellä ja taloushallinnon tehtäviä, kuten ostoreskontran hoitamista. Tehtävä sisältää myös erilaisten dokumenttien hallintaa sekä tiiviistä yhteistyötä kirjanpitäjien ja isännöitsijöiden kanssa.

Vaatimukset

Odotamme sinulta hyviä kommunikointi- ja asiakaspalvelutaitoja, ymmärrystä taloushallinnosta, hyviä teknisiä taitoja, sekä kykyä toimia osana tiimiä. Koulutus liiketalouden alalta katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, avoimuutta ja aitoa motivaatiota tehtävää ja alaa kohtaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle myös lämminhenkisen ja rennon työyhteisön, viihtyisät toimitilat sekä arvostetut työsuhde-edut. Työsi voit tehdä sekä paikan päällä että etänä ja työssä on käytössä liukuva työaika.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Maarit Halttuselta ja hänelle voit lähettää vapaamuotoiset hakemukset cv:n kera (maarit.halttunen@jskipa.fi / 045 728 5602)

Start typing and press Enter to search

Asiakaspalaute
Asiakaspalaute
Seuraava
Halutessasi voit jättää sähköpostisi mahdollista yhteydenottoa varten:
Takaisin
Lähetä
Kiitos palautteestasi!