Haemme taloushallinnon ammattilaista

 In Ajankohtaista

Kiinnostaako sinua työ arvostetussa ja vakavaraisessa paikallisessa isännöintiyrityksessä?

 

Haemme taloushallinnon tiimiimme

 

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

Tässä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä pääset laatimaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoja ja tilinpäätöksiä, hoitamaan vuokra- ja vastikereskontraa sekä lainahallintoa ja vesilaskutusta. Työskentelet energisessä taloushallinnon tiimissä, jossa sinut perehdytetään työtehtäviin ja tukenasi on mukavat ja osaavat kollegat.

 

Toivomme sinulta kokemusta isännöintialan monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoa. Toivomme sinulta työhön tarttuvaa, omatoimista ja tarkkaa työskentelyotetta, mutta yhtä tärkeää on myös joustavuus, innokkuus oppia uutta ja halu kehittyä tehtävässä. Toivomme sinulta myös joko ammattikoulutasoista tai AMK-tasoista taloushallinnon koulutusta. Aloittaisit työssäsi lokakuun 2021 aikana tai sopimuksen mukaan.

 

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja rennon työyhteisön, viihtyisät uudet toimitilat sekä arvostetut työsuhde-edut. Pidämme huolen henkilöstömme kouluttamisesta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Taloushallinnon tiiminvetäjä Maarit Halttunen, p. 020 740 1986, maarit.halttunen@jskipa.fi ja Talouspäällikkö/isännöitsijä Suvi Kalliokoski, p. 020 740 1984, suvi.kalliokoski@jskipa.fi

 

Hakuaikaa tehtävään on 15.9.2021 saakka ja haastattelemme tehtävään soveltuvia hakijoita viikoilla 37 ja 39. Lähetäthän CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen 15.9.2021 mennessä osoitteeseen suvi.kalliokoski@jskipa.fi

Start typing and press Enter to search

Asiakaspalaute
Asiakaspalaute
Seuraava
Halutessasi voit jättää sähköpostisi mahdollista yhteydenottoa varten:
Takaisin
Lähetä
Kiitos palautteestasi!