Haemme tiimiimme isännöitsijää

 In Ajankohtaista

Vastaat sinulle nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä ja toimit yhteistyössä isännöinnin ja taloushallinnon tiimien kanssa. Työnkuvaasi kuuluu taloyhtiöiden hallitustyöskentely, kokousten pitäminen, talouden seuranta ja raportointi sekä kiinteistöjen suunnitelmallisen kunnossapidon ja korjausten organisointi. Voit olla jo kokeneempi alalla toimija tai vasta urasi alkutaipaleella.

Yrityksemme on ISA-auktorisoitu, joten sinulla tulisi olla vähintään IAT-tutkinto suoritettuna, mutta voit suorittaa tutkinnon myös työn ohessa.

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja rennon työyhteisön, viihtyisät uudet toimitilat sekä alan parhaat työsuhde-edut. Pidämme huolen henkilöstömme kouluttamisesta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha-Pekka Manninen, p. 020 740 1985. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää 13.4.2020 mennessä sähköpostitse juha-pekka.manninen@jskipa.fi

 

Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy on vuonna 1983 perustettu auktorisoitu ja auditoitu isännöintitoimisto (ISA), joka vastaa noin 160 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön isännöintipalveluista. www.jskipa.fi

Start typing and press Enter to search

Asiakaspalaute
Asiakaspalaute
Seuraava
Halutessasi voit jättää sähköpostisi mahdollista yhteydenottoa varten:
Takaisin
Lähetä
Kiitos palautteestasi!