Koronaviruksen vaikutukset taloyhtiöissä ja Jyvässeudun Kiinteistöpaletin toiminnassa

 In Ajankohtaista

Koronaviruksen vaikutukset taloyhtiön arkeen pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä. Tässä kuitenkin muutama huomioitava seikka lähiviikkojen aikana.

Taloyhtiön kokoukset

Kaikki yhtiökokoukset siirretään toistaiseksi myöhemmin pidettäväksi. Kokouksia kutsutaan koolle uudelleen, kun viranomaisten ohjeistus kokoontumisista muuttuu ja niiden pitäminen voidaan todeta turvalliseksi.

Hallituksen kokouksia voidaan järjestää sähköpostitse tai etäyhteyksin mikäli tarve vaatii.

Isännöinti

Jyvässeudun Kiinteistöpaletti on sulkenut ovensa ulkopuolisilta mutta palvelee edelleen puhelimitse, sähköpostilla ja nettisivujen kautta. Sopimuksen mukaiset työt hoidetaan normaalisti toimistomme aukioloajan puitteissa.

Yrityksen henkilökuntaa on suositeltu tekemään etätöitä, joten jos on välttämätöntä tavata isännöitsijä tai muu henkilökuntamme jäsen, sovi siitä etukäteen tavoittelemasi henkilön kanssa.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto hoitaa edelleen akuutit korjaukset huoneistoissa (esim. vesikalusteviat). Huoneistoissa tehtävät työt, jotka voidaan siirtää, tullaan siirtämään.

Huoneistojen muutostyöt ja muut asunnoissa suoritettavat korjaukset

Huoneistojen muutostöiden aloittamista kehotetaan välttämään epidemian aikana. Jo aloitetut muutostyöt hoidetaan loppuun asti normaalisti.

Taloyhtiön toteuttamia korjauksia huoneistoissa siirretään mahdollisuuksien mukaan eteenpäin. Akuutit vahinkojen korjaukset ja jo aloitetut työt suoritetaan loppuun normaalisti.

Entä jos sairastun?

Jos epäilet, että olet sairastunut Koronavirukseen tai jos olet määrätty karanteeniin, niin ilmoita siitä kiinteistöhuollolle ja isännöinnille. Silloin osaamme välttää huoneistossa käynnin. Ilmoitetuista tapauksista ei tiedoteta taloyhtiön muille asukkaille / osakkaille. Muuten noudata viranomaisten ohjeita.

Muuta huomioitavaa

Jokaisen tulee muistaa perushygienian ylläpito yleisissä tiloissa. Pääsääntöisesti taloyhtiön tiloissa ei tehdä tehostettua siivousta taudin vuoksi.

Seuraa viranomaistiedotusta tarkempien ohjeiden osalta.

Start typing and press Enter to search

Asiakaspalaute
Asiakaspalaute
Seuraava
Halutessasi voit jättää sähköpostisi mahdollista yhteydenottoa varten:
Takaisin
Lähetä
Kiitos palautteestasi!