Suomen paras taloyhtiön hallitus 2016

 In Ajankohtaista

Hallituksen puheenjohtaja Raimo Peltovuori (vas.) sekä hallituksen jäsenet Risto Kihlström ja Seija Passoja ovat Suomen paras hallitus 2016. Teksti Maria Mäkinen, kuva Tero Takalo-Eskola

Suomen paras taloyhtiön hallitus 2016 löytyy Jyväskylästä

Asunto-osakeyhtiö  Jyväskylän Aatoksenkatu 6 kehittää asumista ja kiinteistön ylläpitoa strategisesti ympäristöministeriön pilottikohteena.

– Meillä talonyhtiön isot hankinnat, esimerkiksi energiatehokkuuteen liittyvät projektit, ovat säännöllisesti päivitettävässä strategiassa. Silloin ne ovat ennalta tiedossa, sanoo taloyhtiön kolmihenkisen hallituksen puheenjohtaja Raimo Peltovuori.

Palkitun talonyhtiön strategiassa mainitaan myös muun muassa turvallisuus ja viihtyisyys, joihin on myös käytännössä panostettu.

­– Yhtiössä asuu aika paljon ikäihmisiä, joten turvallisuussuunnitelman mukaisesti kartoitimme ja korjasimme paikat, jossa on turvallisuusriskejä. Viihtyisyyttä olemme parantaneet muun muassa kesällä kukkaistutuksin ja talvella laittamalla pihalle lyhtyjä ja havuja.

Valintaraadin vakuutti myös toimiva roolitus, jonka ansioista isännöitsijä voi keskittyä kiinteistön ylläpitoon ja juokseviin asioihin. Hallituksen ja isännöinnin välillä vallitsee luottamus ja kitkaton vuoropuhelu.

– Jokaisella isännöitsijällä pitäisi olla yksi Aatoksenkatu 6, sanoo ehdotuksen tehnyt isännöitsijä Anni Niemelä Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy:stä.

Isännöintiliitto ja Kotitalo-lehti valitsevat vuosittain Suomen parhaan taloyhtiön hallituksen ehdotusten perusteella. Tänä vuonna haluttiin palkita hallitus, jolla on strategisen ajattelun lisäksi kykyä erottaa isot ja pienet asiat toisistaan.

Palkinto annettiin Isännöintipäivillä Jyväskylässä 15.9.2016. Isännöintipäivät on isännöintialan suurin vuosittainen tapahtuma, jonne alan ammattilaiset kokoontuvat kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

 

FAKTA

HALLITUS Raimo Peltovuori (pj.), Risto Kihlström, Seija Passoja

KAUPUNKI Jyväskylä

TALONYHTIÖ Asunto Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 6

HALLITUSVUODET 15 (pj.)

Start typing and press Enter to search

Asiakaspalaute
Asiakaspalaute
Seuraava
Halutessasi voit jättää sähköpostisi mahdollista yhteydenottoa varten:
Takaisin
Lähetä
Kiitos palautteestasi!